Ексклюзиви
субота, 19 квітня 2008 07:13

Софія Ротару йде з естради

Софія Ротару йде з естради

Співачка 60-річна Софія Ротару більше не виступатиме — через астму. Кажуть, вона вирушила у прощальний гастрольний тур. Він розпочався 23 березня, а завершиться 18 квітня в російському місті Тула. Подейкують, що Ротару настільки зле, що всі пісні вона виконує під фонограму.

— Це неправда, — запевняє "ГПУ" Ігор Курильов, концертний директор співачки. — Вона хворіє на астму, бувають загострення. Але Софія Михайлівна не збирається залишати сцену.

Останнє загострення хвороби в Ротару було в день її народження, 7 серпня. Святкували його в Лівадійському палаці в Криму. Співачка вийшла до прихильників, які зібралися біля воріт. Було дуже спекотно, й Ротару стало зле. Вона піднялася на веранду.

Через хворобу співачка минулого місяця відмовилася від туру по Сибіру, хоча їй пропонували приватний літак і високий гонорар. Також не поїхала виступати на Далекий Схід. У лютому Ротару потрапила в аварію. Дорогою на концерт у Львові її "мерседес" зіткнувся з ВАЗом. Співачка не постраждала, але мала нервовий шок.

На естраді Софія Ротару 46 років. Цьогоріч 3 квітня вона співала в Донецьку під час концерту "Донбас проти НАТО", організованого Партією регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Софія Ротару йде з естради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути