пʼятниця, 10 серпня 2007 07:11

Син Порошенка потрапив в аварію

22-річний старший син екс-секретаря РНБО Петра Порошенка Олексій у вівторок на власному автомобілі "субару" потрапив в аварію. Він повертався з відпочинку з Одеської області — у селі Саф"яни Ізмаїльського району народився його батько.

— О третій годині дня на трасі Рені—Одеса, за 73 кілометри від Одеси, автомобіль "субару" на швидкості вискочив на зустрічну смугу, — розповідають в одеському управлінні ДАІ. — Потім злетів у кювет. Там і перекинувся.

Олексій Порошенко був у машині з двома іншими пасажирами. Автомобіль сильно постраждав від удару об дерево. Пасажири дістали незначні тілесні ушкодження. Олексій Порошенко до однієї з лікарень області звернувся сам. У нього виявили легкий струс мозку.

У сім"ї Порошенка зростає четверо дітей. Найстарший Олексій навчається в Інституті міжнародних відносин. У нього є 5-річний брат Міка і 7-річні сестри-двійнята Саша та Женя.

Зараз ви читаєте новину «Син Порошенка потрапив в аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі