пʼятниця, 03 вересня 2010 01:53

"Сильна Україна" продовжила голосування за кандидатів

Народний праймериз "Сильної України" викликав великий інтерес суспільства. Тому партія продовжила роботу мобільних пунктів для голосування у всіх регіонах країни. Підтримати кандидатів до партійних списків на місцевих виборах люди зможуть до 5 вересня.

— Ажіотаж навколо акції величезний. Кількість людей, які зацікавилися праймеризом, упевнено наближається до мільйона. І це закономірно — громадяни хочуть робити усвідомлений вибір. Їм не байдуже, хто представлятиме їхні інтереси в місцевих органах влади. Народний праймериз — це наш крок до відкритості та демократії, — каже 41-річний Костянтин Бондаренко, заступник голови партії "Сильна Україна". Він додає, що бюлетені для голосування заповнили майже 300 тис. людей. Інформацією про партію та кандидатів зацікавилися понад 800 тис. українців.

Іноземці також позитивно оцінили праймериз партії Сергія Тігіпка.

— Це прогресивна ідея, особливо для молодих демократій, таких як Польща й Україна. Часто політики дуже далекі від своїх виборців, не знають, чого люди чекають від них. Праймериз — це чи не єдина можливість для них тримати зворотний зв"язок із виборцями, — каже депутат Європарламенту Павел Піскорський, голова Польської демократичної партії, яка однією з перших провела праймериз у своїй країні.

Переможців народного голосування оголосять 7 вересня на Всеукраїнському форумі "Сильна команда — сильна країна" в Києві. Результати праймеризу також розмістять на сайті партії в інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «"Сильна Україна" продовжила голосування за кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі