субота, 15 грудня 2007 07:10

Шестикласники у Луцьку "замінували" школу

За кілька хвилин до початку уроків у другу зміну луцькі правоохоронці отримали повідомлення про те, що у спеціалізованій школі N1 заклали бомбу. Телефонували діти з таксофона у фойє школи.

За кілька годин міліціонери з учителями прослухали голоси, зафіксовані на плівку. Зірвати уроки намагалися 11-річні шестикласники Василь і Юрій.

— Доросла школярка ввела дітей в оману, сказавши, що коли "підкладуть бомбу", не ходитимуть на заняття кілька днів, — каже директор школи Андрій Киць, 30 років. — Учні вчаться добре, виховуються в сім"ях із достатком. Юрій ходить на гуртки бальних танців і гри на гітарі. Василь відвідує шаховий клуб.

— До цього луцькі школи "мінували" лише старшокласники, — зауважує начальник відділення кримінальної міліції у справах неповнолітніх Луцька Борис Пікун, 42 роки. — Найчастіше до цього вдаються навесні.

Батьки хлопців сплатять штраф від 500 до 1 тис. неоподаткованих мінімумів своїх доходів. Один неоподаткований мінімум — 17 грн.

Зараз ви читаєте новину «Шестикласники у Луцьку "замінували" школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі