понеділок, 18 червня 2007 07:15

Шестикласник Василь Шульгін отруївся самогоном

12-річний Василь Шульгін із міста Сокиряни Чернівецької області минулого вівторка потрапив до реанімації районної лікарні з алкогольним отруєнням.

Уранці мати Василя відправила сина до школи. Дорогою хлопець забіг до свого товариша, 10-річного Владислава Лінгоряна. У того якраз був день народження. Батьки хлопця поїхали до Чернівців. Школярі пограли в карти, а тоді вирішили випити. Владислав знайшов пляшку самогону. Перехиливши по кілька чарок, учні пішли до школи.

— Класний керівник помітила, що Шульгін поводився неадекватно, — розповідає директор загальноосвітньої середньої школи Лілія Босак, 45 років. — Коли хлопцеві стало погано, віднесла його на руках у лікарню.

Медики одразу встановили, що підліток отруївся сурогатом, і промили йому шлунок. Хлопця вже виписали додому.

— Можливо, Василь узяв приклад зі свого вітчима, — припускає директор школи. — Його мати часто їздить на заробітки, а вітчим інколи приходить додому напідпитку.

Шульгіни нещодавно переїхали до України з Молдови. Хлопець розмовляє російською мовою, тяжко пристосовується до нового колективу.

Зараз ви читаєте новину «Шестикласник Василь Шульгін отруївся самогоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі