середа, 16 липня 2008 07:10

Сержант Терлецький помер від малярії

В реанімації Львівського військового шпиталю помер 13 липня 23-річний сержант Ігор Терлецький.

Із листопада 2007-го Ігор служив миротворцем у складі 56-го вертолітного загону Збройних сил України у Ліберії. У червні отримав двотижневу відпустку, поїхав провідати рідню в село Надиби Старосамбірського району на Львівщині. Удома відчув слабкість, тому звернувся до шпиталю.

Медики діагностували тропічну малярію із двосторонньою пневмонією та токсичним міокардитом. Ушкодженими були легені, органи дихання та серце. Наступного дня стан пацієнта погіршився, його перевели до реанімації.  За два тижні Ігор помер.

П"ять років Терлецький служив у Самбірській військовій частині.

— Спочатку Ігор проходив у нас строкову службу, потім на дострокову пішов. Його молодший брат Микола "контрактником" служить, — розповідає 44-річний полковник Анатолій Слєсарчук, командир інженерного полку Самбірської військової частини.

У родині Терлецьких виховували п"ятеро дітей. Ігор був найстаршим. Підростають троє братів та 4-річна сестра. Півтора місяці тому в 47-річному віці помер їхній батько. Мати, 44-річна Наталія Терлецька, працює продавцем на ринку в Самборі.

Зараз ви читаєте новину «Сержант Терлецький помер від малярії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі