пʼятниця, 20 серпня 2010 06:21

Сергій Власенко готується до весілля

Автор: фото з сайта tabloid.pravda.com.ua
  Із телеведучою Світланою Рижук (на фото праворуч) зустрічається рік. Вона схожа на його двох попередніх дружин
Із телеведучою Світланою Рижук (на фото праворуч) зустрічається рік. Вона схожа на його двох попередніх дружин

"Бютівець" і адвокат Сергій Власенко, 43 роки, готується до весілля. Два роки тому він розлучився із моделлю 38-річною Наталею Окунською. Тепер зустрічається з 24-річною Світланою Рижук, яка веде "Погоду" на "Новому каналі".

— Зі Свєтою Сергій зустрічається понад рік, — кажуть колеги Рижук. — Спочатку ми не здогадувалися про їхні стосунки. Світлані щодня хтось надсилав на роботу квіти. Потім вони почали разом з"являтися на вечірках, їх часто бачили за одним столиком у ресторанах. Тепер справа йде до весілля. Свєта просто сяє від щастя. Нещодавно сказала одній подрузі, що Сергій запропонував їй переїхати до нього жити. Дівчина вагається, бо злі язики лякають її буйним характером Сергія. Я не вірю, що він може вдарити жінку. Галантний чоловік, який багато чого досягнув своїм розумом і харизмою.

Говорять, попередня дружина Наталя Окунська телефонувала Рижук і застерігала її від стосунків із Власенком, звинувачувала його в рукоприкладстві.

— Наталя досі не може заспокоїтися, — говорить знайомий пари. — Вона дзвонить Сергію, вимагає аліментів на дітей. Не знаю, чи любив він Наталю і чи любить Світлану, але пам"ятаю його весілля з Ольгою Бурою. Мені здавалося, що цей шлюб на все життя. Коли Оля загинула в автокатастрофі, він кілька тижнів не міг отямитися. У шлюбі вони прожили всього рік. Її портрети досі висять у його квартирі. Вона була для нього всім світом. Недаремно тепер він зустрічається з жінками, які схожі зовні на Олю — тендітні білявки з однаковими формами носа та очей. Навіть зачіски та ямочки на щоках у всіх схожі.

Ольга Бура загинула в автокатастрофі у ніч на 29 травня 2004-го на пл. Харківській у Києві при в"їзді до міста з боку Бориспільської траси. За освітою була економістом, працювала моделлю та телеведучою.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Власенко готується до весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі