пʼятниця, 07 березня 2008 07:04

Сергій Колесов викрав локомотив

22-річний Сергій Колесов із міста Мелітополя Донецької області минулої суботи намагався викрасти тепловоз із залізничної станції "Кривий Ріг", що на Дніпропетровщині.

До Кривого Рогу хлопець приїжджав побачитися з друзями. Повернувшись увечері на вокзал, побачив, що поїздів до Мелітополя вже немає. Спочатку 400 км від міста хотів подолати пішки. Навіть почав іти, але побачив на колії порожній тепловоз. У Мелітополі Сергій працює помічником машиніста і знає, як їх водити.

— Затриманий каже, що в якийсь момент його перемкнуло, і він вирішив поїхати додому на тепловозі, — розповідають у міліції. — Завів, попросив зелену лінію і навіть проїхав 200 метрів. Тоді на станції помітили, що в кабіні одна людина. За правилами, керувати тепловозом мають двоє: машиніст і помічник.

Залізничники зупинили тепловоз і передали Колесова міліціонерам. Їм хлопець пояснював, що хотів швидше дістатися додому до коханої дівчини.

— Якби він виїхав на лінію, могла б бути катастрофа. Зіткнувся би з пасажирським поїздом або з товарняком, — пояснюють у відділку.

Сергій має пройти психіатричний огляд. Проти нього порушили кримінальну справу. Якщо провину доведуть — хлопцеві загрожує до шести років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Колесов викрав локомотив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі