четвер, 27 грудня 2007 07:06

Серед пацюків обрали найгарнішого

Серед пацюків обрали найгарнішого

Перший конкурс серед гризунів "Щур-2008" пройшов минулої суботи в севастопольському дитячому розважальному центрі "Лукомор"я". Участь брали не лише пацюки. Були й хом"яки, і морські свинки.

— Цей фестиваль провели, щоб підтримати дітей-інвалідів, вихованців дитячих будинків та дітей із багатодітних сімей, — каже організатор Микола Помогалов, 42 роки. — Ми запросили 400 діток.

За перемогу в номінаціях "Найгарніший", "Найшвидший" та "Найкращий наряд" змагалися 33 тварини. За умовами вони мали бути вдягнутими в новорічні костюми.

— Звання найпривабливішого отримав 18-місячний щур Майкі, — розповідає Микола Миколайович. — Він любить спати та дуже ледачий за характером. Відмовився надягати пошиті шорти. Мабуть, злякався. Тож йому натягли спідницю. Цим він і підкупив журі.

Власниця Майкі, школярка Вікторія Шипілова, отримала за перемогу DVD-програвач.

У номінації "Найшвидший" перемогла Лариса. Вона першою подолала відстань у заскленому акваріумі. Переможця найдовше визначали в конкурсі костюмів. Власники тварин одяг шили власноруч. Журі віддало перевагу морській свинці Даші.

— Раніше в нашому дитячому центрі проводилися конкурси "Хрюша-2007" і забіги свиней, — згадує Помогалов. — Конкурс на найбільший бутерброд із червоної ікри, найбільший кольоровий музичний фонтан, найбільший букет квітів.

Зараз ви читаєте новину «Серед пацюків обрали найгарнішого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі