пʼятниця, 01 червня 2007 07:02

Серед 80 виконавців двоє представлятимуть Україну

— Ми самі подали заявку на "Сігет", — розповідає соліст "ТНМК" Олег Михайлюта на прізвисько Фагот. — І от дочекалися результату. Наш гурт ще жодного разу не виступав на фестивалі такого рівня. Тепер збираємо групу підтримки.

15-й фестиваль "Сігет" відбудеться 8–15 серпня у столиці Угорщини Будапешті. На нього з"їдуться 80 виконавців з усього світу. Україну представлятиме "Танок на майдані Конго" та "Естетік Едьюкейшн".

— Про те, що нас взяли, дізналися в останню мить, — каже бас-гітарист останнього Юрій Хусточка, 31 рік. — Спочатку вибрали "ТНМК", а потім знайшли місце й для нас. На фестивалі плануємо презентувати наш новий альбом "Вервольф".

"Естетіки" виступатимуть на одній із найбільших сцен — альтернативної музики "Ван-2". "ТНМК" співатиме на невеличкій сцені східноєвропейської музики "Бахія". Раніше на фестиваль від України їздили "Мандри", "Брати Блюзу" і "Мед Хедс".

Зараз ви читаєте новину «Серед 80 виконавців двоє представлятимуть Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі