субота, 19 липня 2008 07:05

Самогубця зупинив столичне метро

Учора об 11.54 на колії станції метро Кловська в центрі столиці стрибнув 40-річний чоловік.

Був напідпитку, кажуть станційні охоронці. Додають, що завдяки цьому й вижив.

— Машиніст бачив, що чоловік говорив по мобільнику, а потім стрибнув під поїзд. Машиніст устиг загальмувати. Чоловіка вдарило буфером локомотива, упав він між рейками, опинився між другим і третім вагоном. Розбив собі голову, роздер вухо, поламав ключицю. Мобільник "Нокіа" упав біля нього й навіть не побився, — дивується Петро Малюк, заступник начальника служби руху метрополітену.

Невідомий кричав, аби його витягли. Частина опитаних "ГПУ" свідків кажуть, що він був пристойно одягнений. Інші запевняють, що був схожий на бездомного. О 12.10 приїхала "швидка". З-під вагона чоловіка витягали лікарі й машиніст.

— Бачила, як виносили на носилках. На руці крапельниця, шия перев"язана. Дьоргав ногами, які звисали з носилок, — каже Ірина Харитонова, 52 роки.

Чоловік назвався Олегом. Документів при собі не мав. Під потяг стрибнув за 30 м від місця, де він виїжджає на станцію. Учора місце падіння посипали піском. Там була кров. Машиніст потягу — у шоковому стані..

Потяги, які курсували в напрямку Сирця, зупинилися. Відновили рух на Сирецько-Печерській лінії за півгодини, о 12.21.

Упродовж року це сьома спроба самогубства у столичному метро.

Зараз ви читаєте новину «Самогубця зупинив столичне метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі