вівторок, 25 грудня 2007 07:14

Шахтар на БМВ збив вісім людей на зупинці

У місті Вугледар Донецької області 30-річний водій БМВ у суботу ввечері в"їхав у автобусну зупинку та збив вісьмох осіб. У результаті аварії загинула працівниця шахти 47-річна Олена Пономарьова, яка чекала на автобус. Сімох постраждалих доправили до міської лікарні.

— Водій перебував у стані алкогольного сп"яніння, — розповідає слідчий Євгеній Берлізов, 27 років. — Скільки саме випив, має визначити медична експертиза. До моменту аварії на зупинці чоловік в"їхав у автомобіль. Після цього почав тікати з місця аварії.

Увечері дорога примерзла. БМВ занесло на зупинку. Там люди чекали на автобус. За словами очевидців, швидкість машини сягала 60 км/год. Водій стверджує, що їхав не більше 40–45.

— Після зіткнення чоловік завів машину і почав тікати знову, — веде далі Євгеній Валерійович. — Та місцевий житель, який став свідком ДТП, сів у власне авто й почав переслідувати його. Прослідкував, коли той поставив авто в гараж. Після цього зателефонував до міліції й повідомив координати зловмисника.

Затриманий працює гірником. Має 2-річну доньку. Коли чоловіка затримали, він розповів, що із трьома друзями випив літр горілки. Нині шахтар у слідчому ізоляторі.

Зараз ви читаєте новину «Шахтар на БМВ збив вісім людей на зупинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі