середа, 08 серпня 2007 07:09

Русакевича побили через помаранчевий пакет

58-річного Альфреда Русакевича, члена житомирського міського штабу "Нашої України", минулої неділі ввечері побили й викинули з маршрутки. Чоловік мав із собою помаранчевий пакет із символікою партії.

— Я їхав у маршрутці N58, — розповідає Русакевич. — У центрі міста на одній із зупинок зайшли троє молодих чоловіків та дівчина. Побачили в мене пакет і відразу почали ображати різними словами. "Ми змушені тут їхати з помаранчевою мерзотою", — казали вони.

Чоловік відповів молодикам, що ніколи не приховував і не буде приховувати своєї приналежності до партії.

Поруч у маршрутці сиділа жінка з маленькою дитиною. Вона попросила чоловіків заспокоїтися та не ображати літню людину. Але ті не реагували. Жінка зупинила маршрутку і вийшла.

За кілька хвилин біля магазину "Фуршет" Русакевича виштовхали з машини. Розірвали сорочку й кинули йому вслід сумку. Але помаранчевий пакет залишився в маршрутці. У ньому були телефон, документи і $100.

— Альфред Адольфович — інвалід ІІ групи, — каже "ГПУ" депутат міськради Андрій Виноградський, 42 роки. — Він є моїм помічником. Дуже чемна і вихована людина. Від забоїв у нього болить коліно та спина.

З дому чоловік викликав міліцію. Там кажуть, що про порушення кримінальної справи можна говорити після висновків експертизи. Зараз Альфред Русакевич перебуває на лікарняному.

Зараз ви читаєте новину «Русакевича побили через помаранчевий пакет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі