четвер, 23 грудня 2010 06:00

Роксолана Пасічник спустилася на санях під колеса буса

У понеділок, 20 грудня, на місцевому цвинтарі у селі Волощина Перемишлянського району Львівської області поховали 8-річну Роксолану Пасічник. На похорон зійшлося все село — понад півтисячі людей.

18 грудня опівдні другокласниця взяла сани й пішла на гору біля автодороги. Батьки залишилися вдома.

— У нас дуже крута гора. Тільки уявіть, наклін — 90 градусів. Мала спускалася з гірки, не бачила машини. Водій мікроавтобуса "Мерседес Спринтер" виїхав з-за повороту, не мав часу загальмувати, — розповідає 49-річний Анатолій Іванський, голова Великоглібовицької сільської ради, до якої належить Волощина. — Роксоланка залетіла під самі колеса. Водій — молодий хлопець — вийшов із машини, взяв дівчинку на руки. Доки віз у лікарню, вона померла.

Односельці розповідають, що дівчина жила з бабусею у Львові. Там ходила до школи. На вихідні приїжджала до батьків у Волощину. Тато — Андрій Пасічник — на фірмі "Тартак" виготовляє меблі. У Львові не міг знайти роботи. Роксолана була єдиною дитиною у сім'ї. Батьки пробачили 21-річного Андрія Гамеляка із сусіднього села Великі Глібовичі. Він був за кермом мікроавтобуса.

— Там нема його вини. він зараз у шоці. Сам собі пробачити не може, — зітхає Іванський. — Він дуже позитивний, із побожної родини. Нещодавно закінчив, здається, торгову академію. У той день їхав за продуктами.

Зараз ви читаєте новину «Роксолана Пасічник спустилася на санях під колеса буса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі