середа, 12 грудня 2007 07:11

Родини з трійнями отримали житло

Дві полтавські родини, в яких цього року народилися трійні, отримали житло.

У 38-річної Вікторії та 42-річного Володимира Кравченків із села Олександрівка Гребінківського району 20 березня народилися дві доньки Даша й Марина та син Максим. Подружжя має вже двох доньок Юлію й Катерину та сина Андрія. Родина з шістьма дітьми мешкає в приватному будинку. У вересні за кошти Всеукраїнської благодійної організації Кравченки придбали 3-кімнатну квартиру в райцентрі Гребінка.

Нині оселю ремонтують. Планують переїхати, коли малюкам буде по три роки. Поки що батько не працює. Допомагає дружині з дітьми. Подружжя тримає господарство — з нього й живуть.

У розлученої Наталії Гамалі з Глобинщини, яка виховує доньку та сина, 12 квітня теж народилася трійня. Глобинська міська рада виділила для багатодітної матері двокімнатний житловий будинок площею 47 кв. м у райцентрі. Розглядають питання про надання більшої за розмірами оселі.

Обом родинам виділили одноразову допомогу — 10 200 грн. Нині їм щомісячно виплачують по 1275 грн.

— Окрім того, щомісяця протягом трьох років їм платитимуть по 432,29 грн допомоги по догляду за трьома дітьми, — каже Наталія Велика з обласного управління праці та соцзахисту населення.

Зараз ви читаєте новину «Родини з трійнями отримали житло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі