середа, 18 лютого 2009 18:06

Пятов може пропустити матч із "Тоттенхемом"

Сьогодні у Донецьку зіграють прем"єрний офіційний матч 2009 року. У першому поєдинку 1/16 фіналу Кубка УЄФА місцевий "Шахтар" прийматиме англійський "Тоттенхем". Зустріч, яку обслуговуватиме австрійський арбітр Томас Айнваллер, розпочнеться о 20.45 за київським часом. Пряму трансляцію вестиме телеканал "Україна".

"Тоттенхем" нині посідає 16-те місце в чемпіонаті Англії й робить ставку на внутрішні змагання. Взимку команда здійснила кілька серйозних придбань — повернула нападаючих Роббі Кіна та Джермена Дефо, але вони не заявлені за клуб на Кубок УЄФА. Те саме стосується і російського форварда Романа Павлюченка. Тому в атаці "шпори" розраховуватимуть лише на Даррена Бента.

Є проблеми в "Тоттенхема" і в обороні. Правий захисник Ведран Чорлука також не може грати за клуб у єврокубках, а центральний — Ледлі Кінг — травмований.

"Шахтар" узимку втратив Брандау, який відтепер грає за "Марсель". Повернувся до команди форвард Кастільйо. Проте він зазнав травми в грі за збірну Мексики і пропустить обидва поєдинки 1/16 фіналу.

Під питанням участь у матчі основного голкіпера "Шахтаря" Андрія Пятова. Він ушкодив коліно під час тренування у збірній України.

Зараз ви читаєте новину «Пятов може пропустити матч із "Тоттенхемом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі