четвер, 22 травня 2008 07:04

П"ятирічну дівчинку вбило струмом

Катерину Генову, 5 років, із села Підгірне Приморського району на Запоріжжі у вівторок убило струмом. Дівчинка схопила неізольовані дроти, які закинув її односелець 58-річний Олександр Бойко на електроопору — крав струм.

Бойко живе на околиці Підгірного. У селі одна вулиця. Напроти чоловіка мешкає подружка Катерини, до якої Генова щодня приходила. Того дня Катя пішли назбирати квітів. Олександр саме закинув дроти на електроопору.

— Дитина схопила їх, і її вдарило струмом. Померла відразу, — кажуть в управлінні МВС Запоріжжя. — Мертву дівчинку чоловік побачив пізніше, злякався і викинув у покинутий колодязь.

Коли ввечері дитина не прийшла додому, батьки почали її шукати. Наступного дня їм допомагало все село, потім підключилися приморські та бердянські правоохоронці.

— Ми прочесали все: ліс, луг і кожну дірку. Думали, що її хтось викрав, — розповідає міліціонер, який брав участь у пошуках дівчинки. Називатися не хоче. — Тоді почали обстежувати всі колодязі. В одному крючок на щось напоровся. Це було тіло Катерини Генової.

Батько дівчини працює в колгоспі, мати — домогосподарка. У подружжя залишилася дев"ятимісячна донька.

— Чесно кажучи, Генови ніколи за малою не дивилися. Вона зранку йшла, а ввечері додому її приводили сусіди, — розказують у Єлизаветівській сільраді, до якої належить Підгірне. — Батьки випивають трохи. Але сім"я не зовсім неблагополучна. Чоловік же на роботу ходить.

Олександра Бойка затримали. Йому загрожує до п"яти років позбавлення волі. Раніше він сидів за крадіжку й те, що мало не зарізав людину.

Зараз ви читаєте новину «П"ятирічну дівчинку вбило струмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі