вівторок, 22 квітня 2008 07:06

П"яний даїшник врізався у паркан

Минулого четверга в Рівному знайшли порожній автомобіль "Ауді А6". Автівка лежала догори колесами неподалік розбитої огорожі по перехресті Курчатова—Галицького. Коли приїхав патруль, у салоні нікого не було.

— Аварія сталася близько 23-ї години. У ході перевірки номера виявили, що "ауді" належить одному з наших працівників, — каже Світлана Марко, інспектор обласної ДАІ. — Власник авто — інспектор, 25-річний Сергій Омельчук із села Бармаки Рівненського району.

У наркологічному диспансері засвідчили, що чоловік був напідпитку. Даїшники знайшли колегу вдома. Після аварії Омельчук прийшов до хати й ліг спати. Під час пригоди пасажирів із ним не було.

Це не перша аварія за участю інспекторів ДАІ. Наприкінці березня на виїзді з Рівного на Костопіль у клумбу в"їхали два 25-річні інспектори. З ними були дві 18-річні студентки. Нова "Шкода Октавія" вискочила на газон між смугами руху, пролетіла 10 м і врізалася в огорожу на кільці. Водій Віталій Мельник був тверезий, його пасажири — ні.

Машина одразу загорілася. Чоловіків і дівчат із вогню витяг Олександр Канавський — охоронець фірми, розташованої неподалік. Службові посвідчення в інспекторів вилучили.

Зараз ви читаєте новину «П"яний даїшник врізався у паркан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі