четвер, 11 травня 2006 19:33

П"яниця впав із пам"ятника

У вівторок увечері 25-річний чоловік упав із Пам"ятника затопленим кораблям, що в Севастополі.

Житель Бахчисарая видерся на нього, щоб подивитися на салют, присвячений Дню Перемоги. Перед тим чимало випив. У морі за 30 м від берега запримітив пам"ятник — десятиметрову стелу з двоголовим орлом на вершині, встановлену на купі гранітного каміння. Чоловік вирішив, що з монумента салют буде видно найкраще. Половину шляху він подолав у брід, а іншу проплив. Вода була холодна, тому відчайдух зігрівався горілкою.

— Ми періодично витягуємо звідти людей, переважно приїжджих, — розповів "ГПУ" Сергій Курочкін, 46 років, помічник начальника управління МНС у Севастополі. — Севастопольці не деруться на пам"ятник, бо для них це священне місце.

Бахчисараєць поліз на стелу, але не втримав рівноваги й упав. Рятувальники кажуть, що йому пощастило — приземлився на підніжжя. Якби ж у воду, то неминуче захлинувся б. Чоловіка із переломами кінцівок і травмою голови доправили до берега і передали медикам.

Зараз ви читаєте новину «П"яниця впав із пам"ятника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі