вівторок, 14 грудня 2010 04:00

Примірник журналу "Плейбой" продали за 1000 гривень

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
  Дівчина листопада російської версії журналу ”Плейбой” Юлія Брічковська позує з художником Володимиром Козюком на його фотовиставці у Вінниці минулого четверга
Дівчина листопада російської версії журналу ”Плейбой” Юлія Брічковська позує з художником Володимиром Козюком на його фотовиставці у Вінниці минулого четверга

9 грудня у вінницькому в ресторані "Арт-хауз" заслужений художник України 39-річний Володимир Козюк проводить власну фото-виставку. На захід запросили 24-річну Юлію Брічковську. Вона — дівчина листопада російської версії журналу "Плейбой".

Близько 22 год. Козюк проводить фото-сесію з Юлею на очах у запрошених. Параметри Брічковської 90-61-94 см, зріст 171 см, вага 54 кг.

Юлія у чорній короткій відкритій сукні з рюшами. Позує на столі, що поставили посеред зали.

— Точно буде роздягатися, — потирає руки високий чоловік в окулярах від "Дольче  Ґаббана".

— Розслабся! Знімати платько своє не буде, — відрізає йому дівчина в довгому чорному сарафані.

За хвилин 10 глядачі починають розходитися. Залишаються здебільшого чоловіки.

— Ага! Залишу його там самого! Слюні пускати на цю... — кидає щойно підкурену сигарету невисока короткострижена брюнетка. — Ну, нічого в ній такого немає. Мене тако-оно намалюй, ще красивішою буду.

Після зйомок продають примірник журналу "Пейбой" із фото Брічковської на обкладинці. Стартова ціна — 100 грн. Один чоловік пропонує тисячу.

— Чи є у вас при собі гроші? Чи не будете з нами мобільним телефоном розраховуватися? — жартує ведучий 23-річний Олексій Жмурко.

Чоловік дає Жмурку п'ять банкнот по 200 грн. Як його звати та де працює, не каже.

— Я — безработный. Сдаю квартиру, — сміється. Відомо, що він є власником агентства нерухомості у Вінниці.

Юлія Брічковська живе та працює моделлю в Києві.

— У мене економічна освіта. Але, зрозуміла, що цікавіше працювати моделлю. Коли дізналася, що стану дівчиною листопада "Плейбою" зраділа. Але й злякалася. Як батьки на це відреагують? Вирішила сказати першому папі Броніславу. А він зрадів, — усміхається Юля.

Зараз ви читаєте новину «Примірник журналу "Плейбой" продали за 1000 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі