вівторок, 19 жовтня 2010 03:32

Прихід інвестора здешевить компослуги

На зміну державним житлово-експлуатаційним конторам повинен прийти приватний бізнес. Про це лідер партії "Сильна Україна" сказав після відвідин котельні в мікрорайоні "Сварник" у Чернігові:

— Тут тільки завдяки приходу в комунальну сферу приватного інвестора, що вклав кошти в модернізацію обладнання, вдалося збільшити коефіцієнт корисної дії та якість наданих послуг цієї котельні, — каже політик. — Ми будемо пропонувати ліквідацію жеків. Я вважаю, що потрібно залучати приватних інвесторів, проводити для них тендери і таким чином установити прямий зв'язок між споживачем і постачальниками послуг.

Сергій Тігіпко також додав, що потрібно всіляко сприяти створенню організацій співвласників багатоквартирних будинків — ОСББ, які за допомогою тендерів вибиратимуть собі найбільш привабливі і за ціною, і за якістю компанії-надавачі  різного роду комунальних послуг.

— У контексті цього багато що залежить від місцевих виборів. Саме від того, кого оберуть жителі у своїх містах і селах, залежатиме вирішення проблем у комунальній сфері, — наголосив лідер "Сильної України".

Зараз ви читаєте новину «Прихід інвестора здешевить компослуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі