вівторок, 15 лютого 2011 01:15

Президента компанії Nemiroff обрали кращим підприємцем року у народному голосуванні

Одразу в двох номінаціях національного етапу Міжнародного конкурсу "Підприємець року-2010" переміг 35-річний Олександр Глусь, президент лікеро-горілчаної компанії Nemiroff. Церемонія нагородження відбулася 5 лютого в столичному готелі "Інтерконтиненталь".

Званням "Найращий підприємець-2010" Олександра Глусь нагородили у спеціальній номінації від порталу Delo.ua. Там фіналістів оцінювали не члени журі конкурсу, а жителі України.

— Я пишаюся цією нагородою, адже вона стала результатом довіри наших споживачів до міжнародного бренду Nemiroff. Народне визнання — це висока оцінка не тільки моєї роботи, а й роботи всієї нашої команди, — зазначив Олександр Глусь.

У номінації "Молодий підприємець" журі віддало перемогу президенту компанії Nemiroff за лідерські якості: поставивши перед собою мету, він завжди досягає її і при цьому ніколи не йде на компроміс із совістю.

Із 2006-го почалася епоха реструктуризації та зрілості компанії Nemiroff під керівництвом Олександра Глусь. За останні чотири роки проведено глобальну реструктуризацію згідно з міжнародними стандартами, оптимізовано всі бізнес-процеси, максимально ефективно побудовано систему дистрибуції, удосконалено політику продажів, відбувся запуск виробництва в Росії та Білорусі, на ринок виведено нові бренди та продукти компанії.

Конкурс "Підприємець року" проводить міжнародна організація "Ернст енд Янг". Він охоплює 50 країн. У заході беруть участь представники середнього і великого бізнесу.

Зараз ви читаєте новину «Президента компанії Nemiroff обрали кращим підприємцем року у народному голосуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі