пʼятниця, 22 жовтня 2010 07:07

Пожмаканий костюм зробить чоловіка сексуальнішим

Столичного дизайнера Олексія Залевського, 35 років, на створення колекції надихнула велика депресія 1930-х. Тоді модними були гамаші, картаті сорочки, кепки та вуса.

— Я одягнув чоловіків у приталені шорти до коліна з підтяжками і широкі східні штани з жіночого гардероба. Їх можна носити з класичними сорочками і жилетками сірих та зелених тонів. Ці кольори мають бути в гардеробі навесні та влітку.

Дизайнер Андре Тан, 26 років, радить одягати чоловікам вузькі штани-скіні. Їх довжина — сім восьмих, вони ледь доходять до кісточки.

— До таких штанів треба вдягати шкіряну куртку, класичний светр чи сорочку. Можна купувати готові штани або переробити старі, закотивши манжети у декілька разів. Має бути видно шкарпетки і верхню частину туфель. Шкарпетки треба одягати яскравих кольорів, мають підходити під пояс чи хустинку в кишені піджака.

Тим, хто любить вбиратися у чорне, треба додавати яскраву деталь. Можна вдягти помаранчеву шкіряну куртку чи бабусину хустину з квітами. Замотати навколо шиї.

Светри масивного плетіння без ґудзиків одягати на голе тіло рекомендує дизайнерка Олена Голець:

— Навесні будуть модними костюми з льону. Він має бути добре пожмаканим. Це личитиме чоловікові, робитиме його відвертішим і сексуальнішим.

Зараз ви читаєте новину «Пожмаканий костюм зробить чоловіка сексуальнішим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі