середа, 25 липня 2007 07:00

Повітряна акробатка впала на арену

— Висота була десь як з другий поверх. Я саме відвернулася, а тут моя 4-річна мала каже: "Мамка, подивися, киця упала", — розповідає продавець вінницького магазину 23-річна Олена Потапова. — Стільки крові було! Батьки дітям очі закривали, люди почали розходитись, десь третина взагалі пішла. Шок!

Минулої п"ятниці в місті виступав київський Великий європейський цирк "Корона". Під час вечірньої програми 19-річна акробатка Мар"яна Бойко в костюмі чорної кішки виконувала трюки на трапеції, підвішеній до куполу на тросах. Хвилині на десятій виступу артистка зірвалася.

До Мар"яни підбігли артисти й віднесли її за куліси. З арени витерли кров. Шоу продовжили клоуни.

— Вони-то веселили, але бачили б ви їхні очі, — веде далі Олена. — Ми досиділи до кінця, проте настрій був не той. Люди перешіптувалися, чи жива вона, чи ні.

Із черепно-мозковою травмою акробатку доправили до Вінницької міської лікарні. Після операції жінка кілька днів пробула в реанімації. Нині в нейрохірургії. Вона опритомніла, почала говорити. Але медики бояться, що травма може дати ускладнення.

У лікарні біля Мар"яни постійно чергує батько, з яким дівчина виступає в парі.

— Ви знаєте, мені не до розмов! — закриває двері палати високий чорнявий чоловік із вусами.

Директор цирку Сергій Кабанов каже, що артистка зірвалася через слизькі мокрі руки. У спеку, мовляв, з акробатів піт тече рікою.

До одужання Мар"яна залишатиметься у Вінниці. Цирк тим часом поїхав на гастролі до іншого міста.

Зараз ви читаєте новину «Повітряна акробатка впала на арену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі