Ексклюзиви
вівторок, 15 травня 2007 07:09

Потяг переїхав дитині голову

2-річного Тимофія Ягенича збив потяг "Здолбунів—Ковель" минулої середи в Рівному. По обіді хлопчик із друзями бавився неподалік своєї хати. Діти бігали залізничною колією наввипередки і не помітили, як наближається дизель. Тимофій вискочив просто на колію.

— Машиніст різко почав гальмувати — дитина вибігла зненацька. Однак нічого зробити вже не зміг, — розповідає рівненський транспортний прокурор Олексій Корольов, 30 років.

Потяг переїхав хлопчикові голову. Старший брат Тимофія Павло в цей час порався на городі. Він не бачив, що сталося. Однак помітив, що поїзд різко зупинився. Згадав за брата і побіг до колії.

Налякані товариші Тимофія повтікали. Малий лежав посеред колії та голосно плакав. Голова була геть розбита. Павло взяв дитину на руки й поніс до хати. Удома викликав "швидку", почав робити штучне дихання. Однак доки приїхали медики, хлопчик помер.

Схожий випадок трапився в Здолбунівському районі у лютому. Потяг "Львів—Київ" переїхав 4-річну Світлану Лавренюк із села Глинськ. Дитину переносив на руках через колію дядько Микола. Обоє загинули на місці.

Зараз ви читаєте новину «Потяг переїхав дитині голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути