субота, 04 жовтня 2008 07:06

Посадовці крали прісну воду

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Державна служба боротьби із економічною злочинністю перевірила діяльність одного із санаторіїв міста-курорту Хмільник Вінницької області. Виявилося, що керівництво санаторію із 2006 року самовільно, без ліцензії та спеціального дозволу на користування надрами викачувало із свердловини прісну воду.

— Використовували її для господарських і виробничих потреб. Щоденно добували близько 800–850 кубічних метрів води, — каже "ГПУ" Анна Олійник, 35 років, старший інспектор прес-служби обласної міліції.

Міліціонери підрахували, що за два роки посадовці санаторію незаконно викачали понад 1 млн куб. м води. Державі завдано збитків на 1 млн 44 тис. грн.

Міжрайонна прокуратура Хмільника порушила кримінальну справу. Посадовцям загрожує позбавлення волі на строк від п"яти до восьми років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Зараз ви читаєте новину «Посадовці крали прісну воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі