пʼятниця, 26 жовтня 2007 07:13

Після перемоги в "Семи чудесах України" в "Софіївці" поменшало туристів

Завдяки перемозі в акції "Сім чудес України" в деяких її учасників побільшало туристів. Кам"янець-Подільський на Хмельниччині, наприклад, після закінчення акції відвідало на 1,5 тис. людей більше, ніж очікувалося.

Наступного року тут відкриють нові туристичні маршрути: каньйонами з місцями відпочинку й оглядовими екскурсіями річкою Смотрич.

У запорізькому заповіднику "Хортиця" сподіваються знайти спонсорів, які допоможуть здобудувати Запорізьку Січ.

Заступник директора національного заповідника "Херсонес Таврійський", що в Криму, Тамара Плаван говорить, що після акції ситуація в них тільки погіршилася:

— Тепер Кримська єпархія православної церкви Московського патріархату хоче зробити постійний безплатний вхід до собору святого Володимира. Якщо він буде безкоштовним для паломників, значить і для всіх — казатимуть, що вони богомольці.

У національному дендропарку "Софіївка" на Черкащині цьогорічних екскурсій, порівняно з минулим роком, стало менше майже на 800. Найбільше туристів ринуло в Коломийський музей "Писанка" на Івано-Франківщині. За цей рік там побували 200 тис. туристів — на 40 тис. більше, ніж торік. "Писанка" не перемогла в "Семи чудесах України".

Зараз ви читаєте новину «Після перемоги в "Семи чудесах України" в "Софіївці" поменшало туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі