середа, 21 травня 2008 07:07

"Піккардійців" у Сінгапурі слухали стоячи

Львівська вокальна формація "Піккардійська терція" 14 травня виступила на закритті Днів культури України в Сінгапурі. Концерт відбувся в другій за розмірами залі "Вікторія" азійського міста-держави. З-поміж глядачів були представники української діаспори. Вона налічує майже 500 осіб.

— Посол України в Сінгапурі Віктор Маштабей попередив нас, що сінгапурці стримано сприймають сучасну музику. Але вже після четвертої пісні зал піднявся, почав плескати й підтанцьовувати, — розповідає учасник колективу Славко Нудик, 40 років.

"Піккардійці" провели в місті-державі тиждень.

— Побували в крайній точці Євразії, вмочили ноги в Південно-Китайське море, — розповідає прес-секретар гурту Леся Головата. — Доводилося бути максимально законослухняними. Там жорстоко карають спеціальною пальмовою палицею за корупцію і порушення правил дорожнього руху. Заборонено жувати на вулиці, за це доводиться платити штраф.

Повернувшись з Азії, "Піккардійська терція" вирушила в турне Україною. Цього тижня гурт відвідає Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя та Одесу.

Наступного року планують проводити Дні культури Сінгапура в Україні.

Зараз ви читаєте новину «"Піккардійців" у Сінгапурі слухали стоячи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі