субота, 24 травня 2008 07:02

Підприємець хотів підпалити себе і чиновника

У вівторок у кримському місті Феодосія 48-річний місцевий бізнесмен Дмитро Іванов намагався спалити себе та керівника справами мерії Віктора Болоцького.

— Чоловік пройшов через охоронця, який не помітив ніяких підозрілих предметів, — розповідає Анна Охрименко з міліції. — Під курткою він тримав невеличку грілку, в якій було 200 мілілітрів бензину.

Дмитро Іванов облив себе пальним і відчинив двері кабінету Болоцького.

— Він вривається і три рази на мене бризкає з якоїсь штуки бензином, — згадує чиновник. — Бачу, що він лізе до кишені за сірниками, штовхаю його. Він впав. Забігли люди з сусідніх кабінетів. Ми зв"язали його та викликали міліцію.

Рік тому Дмитро Іванов припинив платити за оренду приміщення в центрі міста. Бізнесмен займався виготовленням візитівок та буклетів. Після рішення суду і виселення Іванову пропонували орендувати приміщення у промисловій зоні міста. Але той відмовлявся.

— Не знаю, чим я перед ним провинився. Наші дороги навіть не перетиналися. Справою оренди займалися інші люди, наші юристи, — каже Віктор Болоцький.

Зараз ви читаєте новину «Підприємець хотів підпалити себе і чиновника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі