середа, 03 жовтня 2007 07:15

Підлітки напідпитку розбили 175 могил

На міському кладовищі міста Ізюм Харківської області місцеві молодики віком від 15 до 19 років зруйнували 175 могил. У п"ятницю ввечері хлопці пили пиво та горілку.

Невідомі розтрощили гранітні пам"ятники, поперекидали хрести та надгробні плити. Деякі пам"ятники не підлягають реставрації. У суботу зранку на цвинтарі люди побачили зруйновані могили своїх рідних.

— Про таке горе нам розповіли міліціонери, — каже 49-річна Лідія Петрівна. На могилі її чоловіка зловмисники розбили пам"ятник. — У мене просто немає слів. І коштів на нове облаштування могили. Бог цим хлопцям суддя.

Міліціонери запідозрили чотирьох молодиків, які вночі могли познущатися над могилами. Одного з них бачили напередодні поблизу кладовища.

Затримали двох підлітків. Правоохоронці хочуть захистити їх від розправи людей. Хлопці в усьому зізналися, розповіли про двох спільників. Нині їх шукають.

— Ми йшли і не зупинялися. Розбивали все, що попадалося під руку, — каже один із затриманих.

Припускають, що хлопці могли бути членами секти. На кладовищі лежали перевернуті хрести — знак сатанистів. Проти зловмисників порушили кримінальну справу. Їм загрожує до трьох років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки напідпитку розбили 175 могил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі