четвер, 13 вересня 2007 07:10

Перед виборами пенсіонери скуповують ліки

— Вони стільки набирають, що не можуть ті торби іноді й підняти. У людей перед виборами часто така паніка, — каже продавщиця центрального ринку Вінниці 39-річна Майя Ковальова. — Як вибирали торік Верховну Раду, то напередодні в мене по крупи та макарони черга стояла.

Найбільше люди беруть борошно, цукор, консерви, цукерки, крупи й тушковане м"ясо.

— Як не буду купляти, то зимою взагалі з голоду помру, — пояснює 72-річна Галина Мудрак, кладучи в сумку 5 банок кільки в томаті. — Вони людські гроші на вибори потратять, а потім по цінах як бабахнуть, то мало не покажеться. Хліб уже на 10 копійок підняли.

Мати 35-річної Анжели Кухарчук під час помаранчевої революції накупила крупи на дві свої пенсії. З"їсти все не змогли, продукти попсувалися, тож мусили викидати.

— Цей рік вона вдарилась у м"ясні консерви, купляє зразу по 5 баночок, — розповідає Анжела.

В аптеках пенсіонери скуповують корвалол, валеріану, анальгін та фестал.

— Люди чули, що корвалол із нових партій буде дорожчим, — каже продавщиця мережі аптек "Конекс" 30-річна Оксана Кисельова. — Набирають по 10–15 штук. Раніше так панічно не купували.

Зараз ви читаєте новину «Перед виборами пенсіонери скуповують ліки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі