понеділок, 19 січня 2009 18:39

Пенсії виплачуватимуть із 4 по 25 число

Кожен пенсіонер мав отримати лист про нову дату отримання пенсій цього року. Галина Онуфрійчук із Вінниці раніше забирала гроші 7 числа. Вона ще не отримала повідомлення про новий графік виплати.

— Людоньки, я не знаю, що мені робити, — бідкається жінка. — Уже в Пенсійний ходила, а мені кажуть, щоб чекала. Повідомлення має прийти. А як там правітєльство забуло за мене і я без грошей лишуся? Мені досі ще ніяких грошей за січень не приходило, добре, що діти помагають, бо не мала б і на хліб.

— Не варто панікувати тим пенсіонерам, які ще не отримали повідомлення, — каже начальник Пенсійного фонду Вінницької області Микола Черненко. — Кошти прийдуть у будь-якому разі. Розсилкою повідомлень займаються централізовано з Києва, тому, можливо, лист ще не дійшов. Пенсії виплачуватимуть із 4 по 25 січня включно.

59-річній Людмилі Павленко з Гнівані на Вінниччині пенсію затримали і за новим графіком.

— У листі зазначено, що пенсію маю отримувати 16 числа. Але гроші не прийшли, — скаржиться Павленко. — Звонила в Пенсійний, там запевняють, що вони вислали всю суму, може, затримка через перерахунки в банку.

Начальник Пенсійного фонду запевняє, що у Вінницькій області достатньо коштів.

— До 15 числа поточного місяця виплачено 288 мільйонів гривень пенсій, ще 145 мільйонів видамо до кінця місяця, — запевняє Черненко. — Усе йде за графіком, і кошти для виплат є.

Зараз ви читаєте новину «Пенсії виплачуватимуть із 4 по 25 число». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі