четвер, 21 серпня 2008 07:08

Пейнтболісти заплатили по 300 гривень за кульки

Автор: фото: ілля ГОРОДЕЦЬКИЙ
  Учасник змагань із пейнтболу . Вінниця, 16 серпня 2008 року
Учасник змагань із пейнтболу . Вінниця, 16 серпня 2008 року

Шість чоловіків у шоломах починають стріляти і бігають огородженим сіткою майданчиком. — Прикрой, я пошел, — кричить один товаришу. Кидається вперед і починає стріляти.

За перестрілкою спостерігають кілька десятків людей. Вони чекають можливості вийти на майданчик. Так у Вінниці біля Палацу школярів відбувався Всеукраїнський турнір із пейнтболу. На змагання приїхали 10 команд із Києва, Хмельницького, Житомира, Чернівців, Івано-Франківська та Вінниці.  Це були змагання західного дивізіону.

У кожній команді по три учасники. У грі суперники стріляють один в одного спеціальними кулями, які на одязі залишають сліди від фарби. Її можна відіпрати. Влучання достатньо, щоб учасник вибув. Ціна кульок на гру для команди коштує 300 грн.

Перемогу святкувало тріо "Коловрат" із Житомира.

— Ми гарно стріляли, як один. Товаришуємо і граємо у пейнтбол зі шкільних часів, — каже капітан "Коловрат" Ігор Хвелось, 25 років, показуючи на 27-річного Богдана Цвігуна та його ровесника Руслана Царука.

У Вінниці такі змагання відбуваються втретє.

— Турнір оцінюю позитивно. Усі залишилися задоволені, — каже головний суддя змагань вінничанин Олексій Козеко, 29 років.

Грошової винагороди учасники не отримали. Їм вручили почесні кубки та грамоти. За результатом змагання визначають команди, які гратимуть у Всеукраїнському фіналі чемпіонату. Він відбудеться восени.

За результатами вінницького етапу друге місце посіла чернівецько-львівська команда "Десперадос", третьою стала хмельницько-львівська команда "Грізлі".

Зараз ви читаєте новину «Пейнтболісти заплатили по 300 гривень за кульки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі