вівторок, 05 жовтня 2010 00:17

Партія регіонів висунула Поплавського в депутати

Ректор Київського національного університету культури і мистецтв 60-річний Михайло Поплавський балотується до Київської обласної ради. Його висунула Партія регіонів.

У серпні заступник голови Партії регіонів Ганна Герман запропонувала закрити КНУКМ:

— Поплавський несе колосальну шкоду українській культурі. Його університет — розсадник кітчу, несмаку і голих дівок.

Проте університет і досі працює в звичайному режимі.

2005 року ректор вступив до Народної аграрної партії Володимира Литвина. Через рік балотувався в парламент уже за списками партії "Третя сила". На останніх президентських виборах був довіреною особою Віктора Ющенка.

— Плани Поплавського зрозумілі. Якщо він зараз увійде до Партії регіонів, через два роки під час парламентських виборів зможе сподіватися на місце у Верховній Раді, — каже Олексій Голобуцький, 34 роки, політтехнолог Агентства моделювання ситуацій. — Немає чому дивуватися. Наші партії засновані не на ідеології. Це просто групи, що конкурують між собою за місця при владі. Тому різка зміна політиком або громадським діячем політичної приналежності — абсолютно закономірний у таких умовах процес.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів висунула Поплавського в депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі