пʼятниця, 21 квітня 2017 00:15

Палац спорту готовий до хокейного чемпіонату світу

Київський палац спорту повністю готовий приймати змагання чемпіонату світу з хокею у дивізіоні ІА. Це аналог української футбольної першої ліги.

Про це під час засідання організаційного комітету з підготовки до ЧС-2017 повідомив міністр молоді та спорту 49-річний Ігор Жданов. В уряді представляє "Народний фронт".

У рамках підготовки до проведення чемпіонату з держбюджету було виділено 45 млн грн.

— На сьогодні облаштовано льодову арену, на якій уже тренується збірна України, встановлено освітлення, підготовлено трибуни, завершують останні приготування у роздягальнях. Усі ключові завдання оргкомітету з підготовки Палацу спорту до чемпіонату виконані. З технічної точки зору ми повністю готові, — говорить Ігор Жданов.

Квитки на всі п'ять матчів української збірної давно розкуплені.

Чемпіонат світу з хокею 2017 року в дивізіоні ІА пройде з 22 по 28 квітня в Києві. ­Окрім господарів, за перемогу змагатимуться національні збірні Угорщини, Казахстану, Польщі, Австрії та Південної Кореї. Дві найкращі команди увійдуть наступного сезону до вищої ліги світового хокею, найслабша — опуститься до другої.

Зараз ви читаєте новину «Палац спорту готовий до хокейного чемпіонату світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі