пʼятниця, 21 вересня 2012 06:00

Опозиція продає округи за півтора мільйона доларів

Кажуть, що позапартійний кандидат у нардепи, 43-річний Олесь Доній, звинувачує Об'єднану опозицію у продажу мажоритарних округів провладним кандидатам.

— Спеціально підбирали технічних кандидатів від "Батьківщини". Відповідно, визначати ідейних і перспективних ніхто не хоче, бо цих кандидатів підшукували під представників влади, — каже він.

За кожен округ, де опозиція погодилася здати інтереси, людина з керівництва "Батьківщини" отримує $1,5 млн, за словами Олеся Донія. Водночас хто продає мажоритарку, політик не згадує.

— Доній мав би назвати прізвище, хто саме брав гроші, бо поки що це схоже на прояви чорного піару, — вважає політтехнолог Тарас Березовець, 37 років. — Хоча, в Центральній Україні по округах багато завідомо непрохідних кандидатів від опозиції. Там були сильні мажоритарники, які представляють нинішню "Батьківщину". А вони поставили місцевих бізнесменів і помічників-консультантів. Проти них ідуть потужні кандидатури від влади.

У керівництві опозиції абсолютно не дурні люди. Тому я в цьому бачу чітку політику і розрахунок. А от чим він викликаний — фінансовими інтересами, чи тим, що проти них не порушують кримінальні справи — це вже інше. Можливо, пообіцяли не чіпати їхніх родичів. Це така гра в піддавки. І опозиція розпочала її свідомо.

Ситуація в мажоритарних округах ще раз доводить, що ця опозиція не є справжньою, у неї лише граються.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція продає округи за півтора мільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі