четвер, 20 лютого 2020 07:45

Ольга Кареліна народила 5-кілограмову дівчинку

Автор: Фото надане Ольгою КАРЕЛІНОЮ
  Ольга Кареліна тримає доньку Катерину. Народилася вагою п’ять кілограмів 260 грамів. Пологи пройшли без ускладнень, тривали шість годин
Ольга Кареліна тримає доньку Катерину. Народилася вагою п’ять кілограмів 260 грамів. Пологи пройшли без ускладнень, тривали шість годин

Дівчинку вагою 5 кг 260 г народила житомирянка 38-річна Ольга КАРЕЛІНА 10 лютого в обласному перинатальному центрі. Зріст — 60 см.

— Пологи пройшли без ускладнень, тривали 6 годин. З лікарями навіть жартували. Чоловік постійно був поруч, — розповідає Ольга. — На УЗД ми не питали про стать дитини. У пологовий взяли одяг універсальних кольорів. Але де­які повзунки і сорочечки виявилися замалі. Допоміг бебібокс, який видають породіллям. Одяг у ньому підходить на перші місяці життя.

— Немовля вагою 5260 грамів — це гігантська дитина, — каже завідувачка відділення новонароджених Наталія Мадзьгун. — До року вона буде розвиватися швидше за ровесників і може важити на 2 кілограми більше. З віком різниця зникне.

Новонароджену назвали Катериною. Подружжя ще має доньку 18-річну Анастасію і сина 10-річного Дмитра.

— Чоловікові Олександру ще 10 років тому наснилася дівчинка Катя. Ми тоді й не задумувалися про третю дитину, — продовжує Ольга Кареліна. — Старші діти народилися з вагою майже на 2 кілограми менше. УЗД не показувало, що Катя буде великою. Але здивувалися навіть лікарі, — говорить Ольга.

Породілля й немовля ще в лікарні.

— Настя з Дімою сперечаються, хто буде бавити й купати сестричку. Говоримо з ними по відеозв'язку. Показую, як Катя усміхається, смокче пальця. Іноді навіть рветься голівку тримати.

Чоловік на День закоханих привіз квіти. Зазвичай дарує цукерки "Рафаелло". Та зараз їх їсти мені не можна.

Подружжя має приватний будинок. Старші діти житимуть в окремій кімнаті. Катерина — у спальні батьків.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Кареліна народила 5-кілограмову дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі