четвер, 07 квітня 2011 01:00

Новини коротко

На Південній залізниці бракує квитків на західні напрямки. Люди переживають, що їх перед святами не буде. Розбирають на кілька тижнів наперед. До 13 квітня квиток купити можна. З 16-го числа всі місця заброньовані. Важко виїхати і з західних регіонів. У потягах вільними залишаються лише кілька верхніх купейних місць. У дирекції говорять, певну кількість квитків не продають. Вони залишаються для непередбачуваних ситуацій.

Митник в Одесі поламав ноги, коли тікав у вівторок від працівників Служби безпеки. Ті хотіли його затримати в будівлі митного посту "Одеса-вантажний" за хабар  $2,5 тис. Чоловік вистрибнув із вікна другого поверху. Був інспектором служби боротьби з контрабандою й порушенням митних правил. "Швидка" в супроводі конвою доправила його до лікарні. Адміністрація Південної митниці звільнила працівника.

Національна збірна України у рамках підготовки до Євро-2012 зіграє товариський матч з командою Чехії. Це відбудеться 6 вересня у Празі на одному з двох стадіонів — "Летна" або "Еден". У той самий час сторони домовилися, що в серпні 2012-го команди проведуть товариський матч в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі