середа, 20 січня 2010 07:49

Новини коротко

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Перший заступник мера Києва Анатолій Голубченко звернувся до Генштабу Міністерства оборони з проханням, аби столиці виділили загони військових для розчищання снігу в місті. До прибирання планують залучити студентів, домовившись із ректорами вищих навчальних закладів.


4–5 лютого Донецьк відвідає делегація УЄФА на чолі з її президентом Мішелем Платіні та виконавчим директором чемпіонату Європи з футболу-2012 Мартіном Калленом. У складі делегації прибудуть вісім осіб. Вивчатимуть підготовку спортивної та туристичної інфраструктури в Донецьку, роботу міського транспорту. Візит завершиться оглядом реконструкції Донецького аеропорту. Після делегація відвідає Харків, Львів і Київ.


Прес-служба Полтавської облдержадміністрації заперечує чутки, що губернатор Валерій Асадчев написав заяву про відставку.

Асадчев напише таку заяву лише після того, як президент Віктор Ющенко піде з посади, повідомив його прес-секретар. Із його слів, керівник області написав президенту заяву з проханням надати чергову відпустку. Відпочивати Асадчев планує з наступного тижня. Губернатор неодноразово заявляв, що на виборах підтримує Віктора Ющенка. Президент набрав в області 3,07%. Після цього почали говорити про відставку керівника.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі