четвер, 03 грудня 2009 07:56

Новини коротко

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

67-річну харків"янку місцева міліція звинувачує у фальшивому повідомленні про замінування двох супермаркетів. У міліції вважають, що це вона 1 грудня зателефонувала на номер 102 і повідомила про закладену в двох харківських супермаркетах "Восторг" вибухівку. Із закладів евакуювали 800 покупців і працівників мережі. Вибухівки не знайшли.


Україна та Бразилія підписали угоду про безвізовий режим перетину кордонів громадянами обох країн. Зробили це під час учорашнього візиту президента Бразилії Луїса Ігнасіо Лула да Сілви до Києва. Зі слів президента Віктора Ющенка, угода дозволить туристам з обох країн безперешкодно відвідувати Україну та Бразилію. Прямі авіарейси між державами запровадять за півроку, перельоти здійснюватимуть тричі на тиждень.


Управління цінової політики столичної мерії підтверджує готовність підняти вартість користування київським громадським транспортом з Нового року. Столична влада зробить це за умови, якщо не отримає дотацій із держбюджету. Мерія Києва хоче збільшити ціну проїзду в метро до 2 грн 50 коп. (зараз — 1,7 грн), у наземному транспорті — до 1 грн 90 коп. (зараз 1,5 грн).

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі