середа, 04 липня 2007 07:06

Нові закордонні паспорти першими отримають одесити

"За кілька днів почнемо видавати нові паспорти десяткам тисяч громадян", — каже генеральний директор Державного центру персоналізації документів Юрій Стусь, 29 років.

Першими нові закордонні паспорти отримають одесити. 100 документів виготовили минулої середи.

— Нові паспорти ми ще не отримали. Нині не видаємо жодних. Через це люди знервовані, — зазначають в Одеському підрозділі Держдепартаменту громадянства.

Обкладинка нового закордонного паспорта синього кольору. Дані власника нанесені на політкарбонатну (високоякісний пластик) сторінку лазерним гравіюванням латинськими літерами. Праворуч від фотографії маленькими дірочками вибито її копію. На внутрішніх сторінках — фонові графічні узори національної тематики, яка притаманна регіону, де проживає громадянин. Документ має 25 ступенів захисту від підробки.

Новий паспорт діятиме 10 років. Коштує 170 грн. Очікувати його доведеться місяць. За термінове виготовлення протягом 10 днів доведеться заплатити 340 грн.

Зараз ви читаєте новину «Нові закордонні паспорти першими отримають одесити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі