субота, 15 вересня 2007 07:09

Невідомий рятувальник виніс дівчину з вогню

Минулої середи в Черкасах на першому поверсі будинку по вул. Невського, 19 сталася пожежа. Чоловік, який проходив повз, розбив вікно й виніс із палаючої квартири непритомну 14-річну Інну Каниду і зник. Рятувальники розшукують його, аби нагородити за сміливий вчинок.

— Сусіди, які визвали нашу службу та "швидку", нічого не змогли розповісти про рятувальника. Лише кажуть, що незнайомець був у спортивному костюмі. Він сильно порізав руку об віконне скло, — говорять в управлінні МНС у Черкаській області.

Того вечора Інна була вдома сама. В будинку вимкнули світло. Дівчина запалила свічку у пластиковому стаканчику й заснула. Її батьки були в родичів. А 19-річний брат Ігор пішов до центру міста на футбол. Коли зникло світло, дівчина зателефонувала батькам.

— Галя (мати. — "ГПУ") запитала Інну, чи не боятиметься вона. Донька сказала: "Ні". Додала, що запалила свічку, — розповідає 43-річний Олександр Петрович, батько школярки. — Дружина попросила погасити її, як лягатиме спати. Той чоловік заніс Інну до сусідів на другий поверх. Ми досі не знаємо, хто він.

Нині дівчина почувається добре. Під час пожежі вона не постраждала — лише трохи порізала ногу об віконне скло. Попри швидкий приїзд рятувальників, квартирі завдано значних збитків. Каниди поки що живуть у родичів.

Зараз ви читаєте новину «Невідомий рятувальник виніс дівчину з вогню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі