пʼятниця, 05 жовтня 2007 07:05

Неподалік міліції пограбували ювелірну крамницю

Рано вранці 3 жовтня на вул. Руській, що в центрі Тернополя, обікрали ювелірну крамницю "Золото". Вартість украдених прикрас — близько мільйона гривень. Магазин розташований за 200 м від офісів обласної та міської міліції.

— Зловмисники проникли у крамницю через чорний вхід, зламали замок на металевих дверях, — розповідає 41-річний Петро Колісник із прес-служби міліції. — У приміщенні вскрили один із сейфів і забрали ювелірні прикраси. Нині експерти перевіряють, чому не спрацювала сигналізація. Припускають, що її навмисне відключили.

Суму збитків встановлюють. У магазині триває ревізія.

Крамниця "Золото" належить приватному підприємці Юргенові Савці. Поряд із нею, в сусідньому під"їзді того ж будинку, його магазин "Срібло". Окрім них, чоловік має ще два ювелірні магазини в місті та кілька відділень у районах.

Кажуть, ювелірні вироби у них продають із незначними  надбавками. На покупку від двох тисяч гривень у крамницях дають знижку. В асортименті — каблучки, персні, сережки, кулони з дорогоцінним камінням. На ніч прикраси ховають до сейфів.

Рік тому двоє юнаків пограбували ювелірну крамницю напроти магазину Савки. Один відволікав продавців розмовою, другий дротом через скло вітрини витягнув золоті ланцюжки та брелок. Крадіїв затримали.

Зараз ви читаєте новину «Неподалік міліції пограбували ювелірну крамницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі