четвер, 31 травня 2007 07:06

Настя Овчар виграла для класу магнітофон

7-річна Настя Овчар, яка у березні 2005 року врятувала з вогню свою молодшу сестру Люду, піде сьогодні на останній дзвоник до київської школи "Домінанта". Тут дівчинка закінчила 2-Б клас із поглибленим вивченням іноземних мов.

— Має 12 балів із музики, української мови й англійської, — розповідає директор гімназії "Домінанта" Світлана Уфімцева, 45 років. — Якось каже: "Я хочу вивчити англійську, бо поїду в Америку на операцію". Вона й старанна, й дається їй все легко. Тільки з математики у неї 7. Недавно виграла театральний конкурс, що проходив у Палаці піонерів, і принесла всі призи в клас: магнітофон, цукерки.

Настя товаришує з однокласницею Настею Балинською. Вони сидять разом за першою партою. Молодшу трирічну сестру Люду дівчинка щодня водить за руку до дитсадка при школі "Домінанта".

З усіма святами Настю вітають уповноважена з прав людини Ніна Карпачова і дружина президента Катерина Ющенко.

— Востаннє надіслали їй листівку на Пасху, — каже Світлана Уфімцева. — А Настя їм у відповідь робить із паперу вітальні квіточки.

Зараз ви читаєте новину «Настя Овчар виграла для класу магнітофон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі