субота, 23 серпня 2008 07:13

Наші міліціонери виграли чемпіонат світу з міні-футболу

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Команда Міністерства внутрішніх справ України посіла перше місце на дев"ятому чемпіонаті світу з міні-футболу серед поліцейських.

Змагання відбувалися 17–21 серпня в селі Новопавлівка Бахчисарайського району Криму під егідою Міжнародної спортивної поліцейської асоціації "ВІСПА".

У турнірі брали участь команди з Росії, Білорусі, Канади, Барбадосу, Люксембурга, Румунії, Франції, Боснії та Герцеговини, Бельгії й Ірландії. Змагалися майже 150 осіб.

Українці перемогли в фіналі команду Боснії та Герцеговини, яка посіла друге місце. На третьому опинилися представники МВС Білорусі. Команда з Росії була шостою.

— У нашій команді грали працівники центрального апарату міністерства, — розповідають у прес-службі МВС України. — Це й начальник Департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю, начальник Служби внутрішньої безпеки МВС, ректор Херсонського юридичного інституту, начальник МВС у Запорізькій області.

Для учасників організували екскурсію до Лівадійського палацу, фортеці Чуфут-Кале, мармурових печер. Більшість поліцейських-футболістів приїхала до Криму із родинами.

Зараз ви читаєте новину «Наші міліціонери виграли чемпіонат світу з міні-футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі