четвер, 22 жовтня 2009 20:37

Найдорожчий дизайнер проігнорував показ

Найдорожчий вітчизняний дизайнер 36-річний Сергій Єрмаков принципово не бере участі в Українських тижнях моди. Він шиє одяг із натуральних тканин та хутра. Два роки тому пальто із горностая продав за $70 тис. Серед клієнток модельєра — співачка Ірина Білик, голова Держкомітету з питань підприємництва Олександра Кужель, дружини московських олігархів.

— Я не хочу показуватися з усіма в одній залі, — хитає головою Єрмаков. — От у Парижі кожен дизайнер створює власну атмосферу для гостей, а не перетворює показ на конвеєр. Я не хочу, щоб мені казали: "Почекайте, ще три моделі вийдуть, а тоді ви". Відшивати дев"ять місяців колекцію, а потім бути між кимось. Я не люблю "ефект бутерброда".

Улюблена модельєрка дружини президента України Катерини Ющенко — львів"янка 40-річна Роксолана Богуцька — теж не приїхала на показ.

— Уже не перший рік відмовляюся, — говорить. Вона оздоблює одяг вишивкою та хутром. Сукня від Богуцької коштує від 2 тис. євро. — Не думайте, що в мене замало ідей. Просто не хочу штампувати свої речі пачками. Набагато комфортніше творити ексклюзиви з національним почерком.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчий дизайнер проігнорував показ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі