вівторок, 15 листопада 2011 05:00

На вулицях заборонили співати вночі

У райцентрі Калинівка на Вінниччині місцева влада заборонила жителям кричати та голосно співати на вулицях після 22.00. У робочі дні після 21.00 не дозволяють проводити ремонтні роботи. Також заборонили голосно вмикати музику та запускати салюти.

— Жити стане скучніше. Коли з пацанами заходили за дівками на діскотєку, то так голосно кликали, доки не вийдуть. І ніхто не гонив нас. Тільки в вікно зиркали, до кого ж це ми прийшли, — каже місцевий Сергій Коваль, 27 років. — Як з кафе вертаємося, то без пісень не обходиться. Затягуємо ісключітєльно українські народні.

Колективні скарги до мерії написали мешканці будинків, які розташовані поряд з кафе.

— Як у будні, так і у вихідні попід вікнами співають люди под градусом. Як заведуть пісню, а потім, як зарегочуть, — розповідає Наталія Поліщук, 29 років. Її будинок розташований неподалік від кафе "Мальва" у Калинівці. — Пісні вибирають такі, шо знають тільки куплети. Хтось збивається, починають другу.

Працівники міліції зможуть затримати та оштрафувати на суму від 360 до 1340 грн будь-кого, хто порушить спокій.

— Усе залежить від міліціонерів, — говорить Олександр Щьов, заступник міського голови Калинівки. — Вони мають виконувати наше рішення — спочатку попереджують, якщо порушники не реагують, протоколюють крики та співи.

— Поки що міськрада нам не передала цього рішення, тому ще нікого не притягували, — пояснює 28-річний Тарас Сауляк, начальник громадської безпеки райвідділу.

Зараз ви читаєте новину «На вулицях заборонили співати вночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі