вівторок, 31 липня 2007 07:00

На відкриття ринку приїхав Ігор Кондратюк

У місті Хмельницький працює 42 ринки. Минулої суботи там з"явився ще один. На його відкриття приїхав Ігор Кондратюк, ведучий програми "Караоке на Майдані" і продюсер проекту "Шанс".

Торговельно-сервісний центр "Поділля" обіцяє бути найбільшим гуртовим ринком України. Його звели на 22 га землі приблизно за 2 км від міста. Облаштували 4 700 торговельних павільйонів.

У суботу зранку серед місцевих торговців ходили чутки, що відкриття і концерту не буде. Однак по обіді в напрямку "Поділля" їхало дедалі більше машин, люди йшли пішки.

Місяць тому за цим маршрутом обіцяли пустити безкоштовні автобуси. Але не дозволила міська влада, говорить директор ринку Валерій Квасницький.

Під час офіційної частини відкриття люди неуважні. Зате бурхливо сприймають вихід Ігоря Кондратюка. Разом із ним приїхали учасники проекту "Шанс". Серед усіх наживо співає лише Лама. Надвечір публіку розважають Катя Бужинська, переможниця восьмого "Шансу" Наталя Валевська і російський пародист Олександр Пєсков.

Про будівництво ринку "Поділля" знало все місто. Місцева влада, громадські організації та торговці з інших ринків із 2005 року говорили про незаконність проекту, брудні інвестиції. Зокрема, що новобудова розташована на земельній ділянці, яка не входить у територію обслуговування діючих пожежних депо.

Зараз ви читаєте новину «На відкриття ринку приїхав Ігор Кондратюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі