четвер, 27 грудня 2007 07:13

На тротуарі біля Кабміну джип збив п"ятьох людей

— У мене таке враження, що машина їхала дуже швидко, — розповідає киянин Олег. — Потім сильний удар — і кілька секунд гробова тиша. Ніхто не кричав, не говорив. Згодом уже хтось почав плакати. Понеслися крики. Люди лежали розкидані по тротуару.

Олег бачив, як у вівторок увечері на вул. Грушевського, біля Кабінету Міністрів, автомобіль "Ніссан-Наварро" виїхав на тротуар і збив п"ятьох людей. Потім урізався в дерево.

— Це сталося приблизно о 19.40, коли люди поверталися додому, — розповідає Олександр Ковалевський із прес-служби міського управління ДАІ. — 45-річний водій не впорався з керуванням.

"Ніссан", напіввантажна машина з кабіною та кузовом, їхав у крайній лівій смузі. Попереду на невеликій швидкості рухався автомобіль "дача". Водій "ніссана" втратив керування, коли намагався випередити його.

— Усюди валялися копійки, бо люди на зупинці чекали автобуса, підготували гроші, — веде далі Олег. — Найбільше постраждала 25-річна жінка. Вона була вся в крові. Трохи далі лежала літня жінка з вивернутою в інший бік ногою. Просила допомогти — подзвонити родичам і сказати про трагедію.

Охоронці, які стежать за порядком біля Кабміну, відразу кинулися на допомогу. За кілька хвилин приїхали міліція, ДАІ та "швидка". На місці ДТП було кілька генералів у формі Міністерства внутрішніх справ.

Водій "ніссана" не намагався допомогти людям на тротуарі. Кинувся до міліціонерів, щоб ті відчинили двері машини, які заклинило. Двоє жінок у салоні кричали: "Ой, що ми наробили!".

У міліції кажуть, за свідченнями очевидців та водія, авто їхало зі швидкістю 60 км/год. Водійське посвідчення в чоловіка вилучили. Проти нього порушать кримінальну справу.

П"ятьох потерпілих відвезли до лікарні. Троє з них — у стані середньої тяжкості.

Зараз ви читаєте новину «На тротуарі біля Кабміну джип збив п"ятьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі