четвер, 02 серпня 2007 07:04

На Ольгу Гмєнну впала стеля

Двометровий шматок стелі впав на ліжко 85-річної вінничанки Ольги Гмєнної о третій ночі минулої неділі. Старенька саме спала. Різкий шум розбудив її доньку Любу.

— Тієї ночі була гроза, дуже гриміло, — розповідає 46-річна Люба. — Як прокинулася, думала, взірвався телевізор від блискавки. Включаю світло, а мама лежить уся засипана штукатуркою.

Від сильного удару в грудній клітині жінки утворились крововиливи. Переломів немає, але вона у важкому стані. З ліжка підвестися не може. Раніше бабуся сама себе обходила, допомагала доньці, ходила на ринок.

Ольга Гмєнна з розлученою донькою Любою живуть у квартирі одноповерхового будинку. Тепер у куті кімнати отвір 1х2 м. Через дірку видно шифер. Дах перекрили лише два роки тому. В дощ у місці обвалу раніше протікала вода. Стеля була чорна, потріскана. У коридорі тхне цвіллю.

Квартира Гмєнних не приватизована. Вони вважають, що ремонт мав робити ЖЕК.

— За новим законодавством, нам не виділяють кошти на ремонт квартир, — розповідає начальник ЖЕКу Анна Хижук. — Вони самі мали ремонтувати стелю. Сусіди он все робили.

ЖЕКівці пропонують заштукатурити дірку в стелі. Любов Гмєнна буде вимагати повного ремонту квартири.

Зараз ви читаєте новину «На Ольгу Гмєнну впала стеля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі